DepoMarlen with

DEPODENTARE

Gjithçka që ju nevojitet për klinikën tuaj dentare e gjeni tek ne!

Çmim dhe cilësi vetëm në depon tonë dentare Marlen

Marlen Klinika dentare Tiranë

Këshilla dhe vizita FALAS nga Dr. Gea Shijaku dhe Dr. Marlen Shijaku

Marlen Klinika dentare Elbasan

Shërbim cilësor nën kujdesin e doktor Abdyl Shijakut

NE JEMI NE SHERBIMIN TUAJ! Ekspertët më të mirë në ekipin tonë

 • Dr. Abdyl Shijaku

  Kirurg MF

  Kontakt : 069 20 29 713

 • Dr. Gea Shijaku

  Ortodontist

  Kontakt: 069 882 1125

 • Dr. Marlen Shijaku

  Kirurg Orale

  Kontakt: 069 240 7679

 • Depo Dentare

  Fiorina Kercuku

  Kontakt: 069 519 0930

1-Megadenta Dental produkte GmbH ( Gjermani)
2- BMS Dental Srl ( Itali)
3- Spofadental ( Ceki)
4-Dia Dent International Group ( Kore e Jugut)
5- Produits Dentaires S.A ( Zvicër)
6-Orange Instruments (USA)
7-Noris Medical ( Israel)
8- Leone SpA ( Itali)
9- Medin ( Ceki)
10- Nais ltd ( Bullgari)
11- Strauss & Co ( Israel)
12- New Stetic ( Kolumbi)
13- CK-Dental ( Kore e Jugut)
14- Reco Dent International Co ( Kore e Jugut)
15- Tor VM ( Rusi)
16- Hahnenkratt ( Gjermani)
17- Nakamura Dental ( Japoni)
TE TJERA
Silikon Zetaplus
Endometazon
Detartrinë
Vida Dhëmbësh
Letër artikulacioni
Klorur Etil
Elektro bisturi
Silikon Zetaplus
Brozhdiker Tomas dhe Mani
Tirnerva
Brozhdiker Tomas dhe Mani
Lista e plotë

OFROJME EKSPERIENCEN TONE

Depo dentare

Me qindra produkte nga markat më prestigjoze për klinikën tuaj i gjeni tek Depo "Marlen"

Klinika - Tiranë

100 metra mbi "Shkolla e Baletit" ndodhet klinika jonë "Marlen"

Klinika - Elbasan

Në qendër të Elbasanit ndodhet klinika jonë "Marlen"